Ik ben Sandra van Leeuwenkamp, schoonheidsspecialiste in Woerden. Skinbodycare is mijn schoonheidssalon, gevestigd in At The Clinic, aan de Wipmolenlaan in Woerden.

Heb jij last van een droge rode huid? Rode vlekken in het gezicht? Of huidverslapping en rimpels. Ik heb mij gespecialiseerd in deze huidproblemen. Op basis van natuurlijke producten en vakkundige behandelingen.

Jouw huidprobleem de baas, op een natuurlijke manier, stralend jezelf

Hoe je naar jezelf kijkt doet veel met je gevoel. Je wilt een stralende huid, die rustig aanvoelt en mooi oogt. Geen rode wangen, een trekkerig of jeukend gevoel. Weg met de pukkeltjes en onderhuidse bultjes en een zweterig gezicht. Een schoonheidsspecialiste die dit uit ervaring begrijpt. Die gaat voor het totaalplaatje, die zorgt voor een mooie huid en je dan ook nog dat heerlijke Wellness gevoel geeft.

Samen werken aan het verbeteren van je huid

Ik vind dat je als schoonheidsspecialiste goed moet adviseren en dat je samen met de klant kijkt naar wat mogelijk is om een zo goed mogelijk resultaat te halen. Dat betekent dat ik niet alleen de werking van het product aan je uitleg, maar juist ook hoe je het product het beste kunt gebruiken. En daarnaast wat je zelf nog kunt doen om je huid te verbeteren.

Maatwerk voor je huid

Iedereen is uniek en dus ook elke huid. Daar past dan ook geen standaard behandeling bij. Een huid heeft maatwerk nodig. Samen gaan we kijken hoe het met jou huid gaat. Dit doen we door regelmatig de intake formulier door te nemen, zodat ik jou op een zo goed mogelijke manier kan helpen, om samen met jou je huid te kunnen verbeteren. En daar zoek ik de juiste producten en behandeling bij.

Wat bied ik jou?

Een vaste prijs voor je totale behandeling, zonder onverwachte bijkomende kosten;
Mijn advies stopt niet op het moment dat je de deur uitloopt;
Een relax momentje voor jezelf zonder kletspraat tussendoor.

Skinbodycare is gespecialiseerd in:

  • Droge rode huid
  • Anti-aging
  • Definitief ontharen
  • Verwijderen Pigmentvlekken en Couperose
  • Verwijderen Fibromen, Steelwratjes, Bloedblaasjes, gesprongen addertjes
  • Bindweefselmassage
  • Micro Needling

Voor een volledige ontspanning geef ik ook massages aan hoofd, gezicht en nek. Hiervoor heb ik de allround Wellness opleiding gevolgd en school ik me steeds bij voor diverse huid verbeterende en ontspannende behandelingen. Ontspanning gegarandeerd dus!

Ben jij klaar voor volledige ontspanning en een huid verbeterende behandeling? Boek direct een afspraak , dan kunnen we samen bekijken wat jouw huid nodig heeft.

Liefs, Sandra van Leeuwenkamp