Apparatuur en methodes voor huidverbetering

In de schoonheidssalon in Woerden staat moderne apparatuur voor het verbeteren van je huid. Ook maak ik gebruik van de nieuwste methodes.

Apparatuur

SPIDER Remover behandelt couperose, steelwratjes, bloedblaasjes, rode adertjes, pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes enz met behulp Ultra Short High Frequency . Weefsel en huid blijven onbeschadigd en er zullen geen littekens ontstaan. Het is een volkomen veilige behandeling. Het apparaat maakt gebruik van trillingen met een zeer hoge frequentie die een warmte effect veroorzaken, het lokaal opwarmen van het adertje. Door middel van een minuscuul naadje en stroom word het plekje aangestipt en daar vindt dan ter plaatse coagulatie plaats (het stollen van eiwitten).

ADENA IPL, ontharen door middel van flitslicht is een veilige, snelle methode zonder enige complicaties. Het werkt als volgt: de lichtflits gaat door de transparante huid en wordt in de haarwortel omgezet in warmte, waardoor de haarwortel wordt vernietigd.

Omdat alleen haren in de volwassen groeifase behandeld kunnen worden zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. U bereikt een ontharingspercentage van 85-90 %, wat rest zijn enkele dunne, zachte haartjes. Daarna heeft U 1 tot 2 keer per jaar een “onderhoudsbehandeling” nodig om het resultaat optimaal te houden. Let op, ontharen is alleen mogelijk met donkere haren. Dus niet met grijze of blonden haren. Tevens gekleurde of zon gebrande huiden is het niet mogelijk te ontharen ivm verbranding en pigment vermeerdering.

ADENA SHR, is de revolutionaire flitslicht methode voor het verwijderen van pigmentvlekken en roodheden/couperose. Ook mooie resultaten worden er behaald bij huidverjonging. De huid krijgt hierdoor een healthy glow ofwel een meer jeugdige uitstraling.

Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd en er zijn al meer dan 4 miljoen succesvolle behandelingen wereldwijd toegepast.

Hoe werkt het?
Het flitslicht wordt door de huid geabsorbeerd en omgezet in warmte. De zichtbare couperose en pigmentvlekken die op de verschillende lichaamsdelen kunnen voorkomen verminderen of verdwijnen.

Resultaat?
Binnen enkele weken ziet de huid er egaler en rustiger uit. De roodheid is afgenomen, pigmentvlek is minder zichtbaar of niet meer zichtbaar. De huid is gladder en zachter.

Overige methodes voor huidverbetering

Micro needling

Micro Needling is ondertussen een bekende behandeling en kan worden ingezet bij huidverslapping, rimpeltjes, couperose en acné. Heel oppervlakkig wordt de huid geperforeerd, er worden dus kleine kanaaltjes gemaakt in de opperhuid, waardoor werkstoffen sneller opgenomen worden. Hierdoor stimuleert de huid zich zelf door collageen aan te maken en te verbeteren. De diepte van de perforatie kan worden ingesteld per huidtype. Door het herstel van de kleine gaatjes wordt de huid steviger en voller. Daarnaast verbetert het de algehele poriestructuur en hydratatie van de huid.

Met de Dermapen kan intensiever gewerkt worden op de huid en krijgt men sneller een gave en mooie huid. Een prettige en veilige behandeling met mooie resultaten.

De Beauty Tec Sim is een Ultrasoon en High-Volt apparaat en werkt met trillingen die de werkstoffen diep in uw huid brengen voor een langdurig resultaat. Uw huid krijgt een mooiere doorbloeding door de micro massage. De spieren van uw gezicht worden getraind en krijgen meer volume. Ik kies deze behandeling voor uw huid, wanneer deze dieper gevoed en sterker gemaakt moet worden. Ideaal voor rode wangen waarbij Couperose ontstaat, beginnende rimpeltjes vochtwallen onder de ogen.

Bindweefselmassage

Cosmetische Bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos.

Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in het bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels, slechte doorbloeding, huidverslapping en couperose.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels, acne en couperose te verbeteren en/of te verminderen.