Huidproblemen

Last van huidproblemen als een droge, onrustige, gevoelige, rode huid? Oof andere huidoneffenheden in het gezicht of op het lichaam?
Kom naar de schoonheidssalon voor directe en effectieve verwijdering van huidoneffenheden zoals:

Acné, onzuivere huid

Acné is een vervelende huidaandoening die veroorzaakt wordt door een verstoring in de talgklier. Er ontstaan puistjes, de huid raakt verstopt en ziet er vaal en grof uit. Bij iedere leeftijd kan acne voorkomen. Oorzaken: hormoonveranderingen, pubertijd, stress en leefgewoonte(s).

Hier worden behandelingen op maat en met kuren aangeboden in combinatie van peeling ’s en/of ADENA SHR, waarbij thuis behandeling noodzakelijk is.

Gevoelige huid, couperose en rode vlekken

Heeft u last van roodheid, irritatie bij temperatuurwisselingen of couperose? Bij een gevoelige huid is het belangrijk om de weerstand van de huid te verhogen, waarbij thuis behandeling noodzakelijk is.

Hier worden behandelingen op maat aangeboden eventueel in combinatie van BEAUTY TEC SIM, ADENA SHR of SPIDER Remover.

Pigmentvlekken en zonbeschadigde huiden

Zonlicht tast het collageen en de Elastine aan waardoor de huid verslapt, de zonnestralen geven verstoring in de pigment opbouw waardoor er pigmentvlekken en ouderdomsvlekken ontstaan. Deze zijn vaak al in onze jongere jaren ontstaan en komen op latere leeftijd naar boven.

Hier worden behandelingen op maat aangeboden in combinaties van peeling ‘s en of ADENA SHR of SPIDER REMOVER. waarbij thuis producten noodzakelijk is.

Steelwratjes, bloedblaasjes, Spider Neavi, Couperose, pigmentvlekje of ouderdomsvlekjes

Deze oneffenheden worden met de Spider Remover verwijderd.

Afhankelijk van de grote zijn er 1 tot meerdere behandelingen noodzakelijk.

Huidverslapping, rimpels, littekens, slechte doorbloeding

Voor het verbeteren van de huidconditie, het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels en littekens of laten verdwijnen. Stimuleren we de doorbloeding van de huid, door opheffen van de onderhuidse verklevingen, verbetering we de opname van werkstoffen en aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor bevorderen we de celdeling en activeren we de celstofwisseling.

Dit word in de Salon doormiddel van Bindweefselmassage en of Beauty Tec Sim gedaan. Eventueel in kuur verband en de noodzakelijke thuis product verbruik.

Overbeharing, ongewenste haren, definitief ontharen

Door middel van ADENA IPL worden de ongewenste haren weg geflitst. Het is een ontharing techniek waarbij flits lampen een reeks golflengten uitstralen. Deze worden omgezet in warmte en komt via de pigment in de haarwortel en vernietigd. Haren groeien in verschillenden fasen. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. Tussen de 6 tot 10 keer. Afhankelijk van de hoeveelheid haar en groei. Grijze of witte haren hebben geen pigment en zullen bijna niet vernietigd worden.