Welkom bij Skinbodycare

Op een natuurlijke manier, stralend jezelf

De Rode huid specialiste in Woerden. Op basis van natuurlijke producten en gespecialiseerde behandelingen.

Hoe je naar jezelf kijkt doet veel met je gevoel. Je wilt een stralende huid, die rustig aanvoelt en mooi oogt. Geen rode wangen, een trekkerig of jeukend gevoel. Weg met de pukkeltjes en onderhuidse bultjes en een zweterig gezicht. Een schoonheidsspecialiste die uit ervaring dit begrijpt. Die gaat voor het totaalplaatje, die zorgt voor een mooie huid en je dan ook nog dat heerlijke Wellness gevoel geeft.

Ik vind dat je als schoonheidsspecialiste goed moet adviseren en dat je samen met de klant kijkt naar wat mogelijk is om een zo goed mogelijk resultaat te halen. Dat betekent dat ik niet alleen de werking van het product aan je uitleg, maar juist ook hoe je het product het beste kunt gebruiken. En daarnaast wat je zelf nog kunt doen om je huid te verbeteren.

Iedereen is uniek en dus ook elke huid. Daar past dan ook geen standaard behandeling bij. Een huid heeft maatwerk nodig. Wanneer je bij mij in de stoel ligt, kijk ik naar wat jouw huid nodig heeft. En daar zoek ik de juiste producten en behandeling bij.

Waar sta ik voor?

  • Een vaste prijs voor je totale behandeling, zonder onverwachte bijkomende kosten;
  • Mijn advies stopt niet op het moment dat je de deur uitloopt;
  • Een relax momentje voor jezelf zonder kletspraat tussendoor.

Voor een volledige ontspanning geef ik ook massages aan hoofd, gezicht en nek. Hiervoor heb ik de allround Wellness opleiding gevolgd en school ik me steeds bij voor diverse ontspannende behandelingen. Ontspanning gegarandeerd dus!

Ben jij klaar voor volledige ontspanning en een huid verbeterende behandeling? Boek direct een afspraak , dan kunnen we samen bekijken wat jouw huid nodig heeft.

Liefs, Sandra van Leeuwenkamp

Openingstijden

Maandag 14.00 – 21.00 uur

Dinsdag 9.00 – 14.00 uur

Woensdag 9.00 – 14.00 uur

Donderdag 9.00 – 14.00 uur

Vrijdag 9.00- 14.00 uur

Volg ons

Route