ontharen door middel van flitslicht is een veilige, snelle methode zonder enige complicaties. Het werkt als volgt: de lichtflits gaat door de transparante huid en wordt in de haarwortel omgezet in warmte, waardoor de haarwortel wordt vernietigd.

Omdat alleen haren in de volwassen groeifase behandeld kunnen worden zijn er gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. U bereikt een ontharingspercentage van 85-90 %, wat rest zijn enkele dunne, zachte haartjes. Daarna heeft U 1 tot 2 keer per jaar een “onderhoudsbehandeling” nodig om het resultaat optimaal te houden. Let op, ontharen is alleen mogelijk met donkere haren. Dus niet met grijze of blonden haren. Tevens gekleurde of zon gebrande huiden is het niet mogelijk te ontharen ivm verbranding en pigment vermeerdering.

Maatwerk voor je huid

Iedereen is uniek en dus ook elke huid. Daar past dan ook geen standaard behandeling bij. Een huid heeft maatwerk nodig. Samen gaan we kijken hoe het met jou huid gaat. Benieuwd wat Skinbodycare voor jou kan betekenen, neem contact met mij op.

Maak een afspraak Neem contact op