Welkom bij Skinbodycare

Let op: wij zijn verhuist naar Ampèreweg 3A, 3442 AB Woerden

De salon voor de vrouw met de rijpere huid. In mijn salon wil ik jou het Wellness gevoel laten ervaren. Voor mij staan jouw ontspanning en huidverbetering, op een natuurlijke manier, centraal. Hoe beter jij in je vel zit hoe meer je dat uitstraalt. Voor de huidverbetering werk ik graag met de merken Hydropeptide en Emotion. Dit zijn 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze producten werken met huid herkenbare ingrediënten waardoor de huid dan ook mee kan werken en niet zal afsluiten. De huid zal herstellen en gaat stralen.

De Hydropeptide ben ik groot fan van, omdat het echt wat met de huid doet. Dit product gebruikt de principes van Epi genetica. Dit zorgt ervoor dat het lichaam wordt aangemoedigd om gunstige activiteiten zoals, collageenproductie en cel vernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uit te schakelen. Het werkt dus al een soort van stoplicht voor goede en slechte invloeden op de huid.

Een fijne bijkomstigheid is dat het product goed tegen de fijne lijntjes, rimpels, een gevoelige huid, een huid die roodheden heeft, ongelijke huidtextuur, gebied rondom de ogen, verlies van elasticiteit, zonschade, pigmentatie, droogte, gehydrateerde huid, acne en overtollige olie. Kortom het werkt dieper in op de huid dan de meeste producten. Na een paar maanden gebruik van de thuisproducten in combinatie met de salon behandelingen merk al dat je huid rustig en zacht wordt. Je huidskleur is niet langer meer dof, maar je zal stralen. Je omgeving gaat echt zeggen ”Wat zie jij er goed uit!”.

Voor de hele droge huid werk ik graag met het zeer mooie merk Emotion. Dit merk werkt echt op de bovenste huidlagen die gevoelig en ziek worden door de droogte van het te kort van onze Sebum in deze lagen. Emotion werkt met een basiscrème. Deze lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag van je huid. De huid herkent deze basis als eigen en absorbeert andere producten daardoor uitstekend. Deze crème bestaat uit hoogwaardige plantaardige oliën, natuurlijke gewassen, extracten van plantaardige oliën en actieve biologische ingrediënten (karitéboter, bijenwas en antioxidanten). Dit zijn ingrediënten die de functie van je huid ondersteunen. Het beschermt daarnaast tegen schadelijke invloeden en stress. Je huid neemt de gladde textuur gemakkelijk op, zonder een vettig gevoel achter te laten ondanks de volle structuren. Het laat je huid weer ademen. Je huid zal er minder rood en schilferig uitzien. Kleine pukkeltjes en fijne lijntjes, die zijn ontstaan door droogte, zullen verdwijnen.

Voor een volledige ontspanning geef ik ook massages aan hoofd, gezicht en nek. Hiervoor heb ik de allround Wellness opleiding gevolgd en school ik me steeds bij voor diverse ontspannende behandelingen. Ontspanning gegarandeerd dus!

Ben jij klaar voor volledige ontspanning en een huid verbeterende behandeling? Boek direct een afspraak , dan kunnen we samen bekijken wat jouw huid nodig heeft.

Liefs, Sandra van Leeuwenkamp

Openingstijden

Maandag 18.00 – 21.00 uur

Dinsdag 9.00 – 16.00 uur

Woensdag 9.00 – 16.00 uur

Donderdag 18.00 – 21.00 uur

Vrijdag 9.00- 14.00 uur

Volg ons

Route